Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
Coniacul este un distilat de vin învechit, de culoarea chihlimbarului, cu o tărie de 38 – 50 % vol. alcool. şi aromă fructată, cu accente delicate de vanilie. Denumirea “brandy” provine de la cuvântul olandez “brandewijn”, care înseamnă vin ars. În sec. al XVI-lea, marinarii olandezi au început să distileze vinul cumpărat din Franţa, pentru a evita acrirea sa pe drumul de întoarcere spre Olanda. Aşa a fost inventat coniacul, a cărui tehnică de producţie a fost mai apoi perfecţionată de producători din regiunea Cognac, care au inventat conceptul dublei distilări şi a învechirii în butoaie de stejar. Așadar, pot fi numite “coniac” numai distilatele produse în zona Cognac, Franţa, din struguri recoltați aici. În Romania, distilatul se numeşte “vinars”.














