VIN SPUMANT

Vinul spumant este obținut prin fermentație naturală şi este caracterizat de o efervescenţă intensă, răcoroasă. Asemenea vinurilor obişnuite, vinurile spumante prezintă diferite grade de dulceaţă, în funcţie de concentraţia de zahăr pe care o conţin. De obicei acestea sunt albe sau rose, rareori roşii şi sunt clasificate astfel: brut natural, extra brut, brut, extra sec, sec, demisec şi dulce. Sortimentele spumante sunt supuse procesului de fermentare de două ori, cea de-a doua etapă fiind responsabilă cu obţinerea perlajului specific. În cazul fermentaţiei secundare, producătorii optează fie pentru metoda Champenoise, fie pentru metoda Charmat. Pentru a păstra cât mai mult timp perlajul şi aroma sortimentelor spumante, acestea se servesc în pahare înalte şi subţiri.

Citeste mai mult

Filtreaza Produsele
Ordonează după
Filtre active

0 Filtre Aplicate

RESETEAZA FILTRELE

Niciun filtru aplicat.

Culoare 0
Stil 0
Soi 0
Brand 0
Tara de origine 0
Regiune 0
Litraj 0
Alcool 0

1 - 40 din 220 Produse / 6 Pagini

Astazi ai 5% REDUCERE la orice comanda folosind codul de cupon: FS5MAY