WHISKY AMERICA

La fel ca în Scoţia, şi în America există o multitudine de stiluri, arome şi tradiții de distilare şi maturare a unui whisky, diferenţa principală dintre acestea constând mai ales în ingredientul majoritar din compoziţie. Bourbonul, de exemplu, trebuie să conţină minimum 51% porumb, gustul său încadrându-se în registrul mai dulce al băuturilor americane, în timp ce whisky-ul din secară etalează un caracter mai îndrăzneț, uşor picant. Când vine vorba însă de whisky America oferă o gamă şi mai variată de gusturi, incluzând în portofoliul său whisky din grâu, moale şi catifelat, whisky din porumb inspirat de licorile create în perioada prohibiţiei sau celebrele Tennessee Whiskey. Există chiar şi Maple Whiskey, băutură obţinută din sirop de arţar, însă cel mai popular tip de whisky american rămâne bourbonul, denumit după comitatul Bourbon din Kentucky, licoare ce poate fi produsă oriunde în SUA, chiar dacă majoritatea distileriilor de bourbon sunt situate încă în Kentucky.

Citeste mai mult

Filtreaza Produsele
Ordonează după
Filtre active

0 Filtre Aplicate

RESETEAZA FILTRELE

Niciun filtru aplicat.

Stil 0
Vechime 0
Brand 0
Regiune 0
Litraj 0
Alcool 0
Cu Pahar 0

1 - 40 din 87 Produse / 3 Pagini

Astazi ai 10% REDUCERE la orice comanda folosind codul de cupon SEPTEND10