Columbia este faimoasă pentru peisajele sale, pentru tradiţii, dar şi pentru o varietate de romuri premiate, care mai de care mai fanteziste în exprimare. Recunoscută drept una dintre principalele ţări producătoare de rom Columbia pune mare accent pe calitate, chiar dacă şi cantitățile produse de distileriile din țară sunt, la rândul lor, remarcabile. Se poate deci şi calitate şi cantitate şi asta se datorează mai ales climei şi locaţiei ideale pentru cultivarea trestiei de zahăr, dar şi măiestriei în ceea ce priveşte arta distilării şi a maturării. Trestia de zahăr este esențială în economia Columbiei, ocupând mai bine de 10% din terenul arabil al țării, iar Valea Caucai, localizată în partea de sud-vest, se bucură de cele mai multe astfel de plantaţii. Columbia produce romuri albe și romuri învechite, denumite „añejo” sau „viejo”, îmbuteliate de producători de renume mondial precum Dictador - cu o tradiţie ce datează din anul 1913, Medellín – preferatul columbienilor, Santafé, Tres Esquinas sau Viejo Caldas.
1 - 11 din 11 Produse / 1 Pagini