Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
De la clasica sambuca italiană, la celebrele bittere şi până la licorile mănăstireşti create dintr-o combinaţie secretă de ingrediente, lichiorurile pe bază de plante şi condimente sunt o categorie completă şi variată. De fiecare dată când torni în pahar un astfel de lichior ierburi si condimente ies la suprafaţă să hipnotizeze simţurile şi deseori e vorba de combinaţii ce includ zeci de ingrediente. Acest tip de lichior e cunoscut mai ales pentru proprietăţile sale digestive, însă încercarea de a generaliza lichiorurile ierboase este, desigur, una inutilă, pentru că toate reţetele sunt secrete bine păstrate care anunţă mai mult o călătorie mistică şi unică a simţurilor, fiind bazate pe elixire vechi dătătoare de sănătate şi longevitate. Pentru un lichior puternic aromat, ierburile şi condimentele sunt puse la macerat într-un amestec de alcool și apă până la câteva săptămâni, extractul rezultat formând baza pentru lichiorul sau bitter-ul final. Spre deosebire de produsele rezultate din macerare, produsele rezultate din distilare sunt de obicei limpezi.
1 - 5 din 5 Produse / 1 Pagini





