Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
În lumea vinurilor, termenul „sec” descrie nivelul de dulceață al unui vin, iar pentru a fi etichetat ca vin spumant sec acesta trebuie să aibă o dozare de 17-32 de grame de zahăr per litru. Majoritatea vinurilor Cava şi majoritatea vinurilor Prosecco se încadrează în categoria vinurilor spumante seci, dar şi o mare parte din şampanii. Există şase metode principale prin care producătorii obţin vinuri spumante cu diverse niveluri de carbonatare, dozaj diferit şi, desigur, cu stil diferit, iar dintre acestea, metoda tradițională și metoda Charmat reprezintă majoritatea. Vinul spumant este o băutură versatilă, iar atunci când căutați un sortiment sec, puteţi opta pentru variante mai mult sau mai puţin uscate, precum Brut Zero, Brut Nature, Bone Dry, Extra Brut, Extra Dry, Brut, Extra Sec sau Sec.
1 - 2 din 2 Produse / 1 Pagini

-240x240.jpg)
