Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
Cea mai boemă dintre băuturi, absinthul are propriul său ritual de servire şi propria tradiţie. În formele sale timpurii şi traditionale absinth se numea licoarea rezultată prin infuzarea vinului cu pelin, însă de-a lungul secolelor, absintul a trecut de la medicament la băutura recreativă, iar rețeta pe care o considerăm acum absinth este uşor diferită de cea care a apărut iniţial în farmaciile elveţiene la finalul anilor 1700. După metoda elveţiană şi franţuzească, absinthul este o licoare tare, obţinută prin distilarea alcoolului neutru cu pelin, anason, fenicul și alte ierburi și condimente pentru a obţine o aromă asemănătoare lemnului-dulce. Există două stiluri principale de absinth însă: elvețian/franceză și cehă. Alintată zâna verde, licoarea de azi nu mai este asociată cu halucinațiile și cu artiști precum Hemmingway, Toulouse-Lautrec sau Van Gogh, ci mai degrabă cu un gust aparte şi cu o experienţă a degustării unică cap-coadă.
1 - 3 din 3 Produse / 1 Pagini



