Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
O băutură cu totul deosebită între cele tradiţionale Sake are locul său aparte în preferinţele celor care preferă licorile mai slab alcoolizate, dar şi ritualurile de servire cu totul neobişnuite. Cunoscută ca nihonshu, care se traduce prin lichior japonez, această licoare e băutura națională a Japoniei şi se consumă adesea la ceremonii, sărbători şi evenimente speciale, din ceşcuţă de porţelan sakazuki. Înainte de a fi servit, orice sake se încălzește într-o sticlă mică de porțelan, denumită tokkuri, pentru a i se evidenţia pe deplin aromatica cu totul specială. Dar ca să înţelegem mai bine de unde vine farmecul acestei băuturi japoneze obţinute din orez fermentat, să derulăm puţin istoria. Fabricarea sake-ului datează din secolele III-V, atunci când japonezii au făcut cunoştinţă cu orezul umed, iar iniţial era produs cu precădere la curtea imperială şi în temple. Abia pe la începutul secolului al XVI-lea, a fost perfecţionat procesul modern de fabricare a sake-ului, care a permis ulterior lumii întregi să îl deguste.
1 - 1 din 1 Produse / 1 Pagini

