Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
Prin aromele nepământene ale licorilor din gamă, Deau Cognac spune o poveste de familie, dar şi o poveste a unui terroir extraordinar, descoperit de Louis Deau, care în anul 1685 s-a stabilit ca viticultor în Charente. De câteva generații, familia Bru Legaret este cea care deține și gestionează proprietatea viticolă din Sireuil, marca Deau Cognac fiind astăzi reprezentată de Véronique Bru Legaret și de fiul ei, Roland Legaret. Astfel, din inima regiunii Cognac, colecţia nobilă de coniacuri Deau ne invită să descoperim un univers în care frumosul, excepționalul și autenticul se întâlnesc pentru a crea pură emoţie revelatoare în degustare. Distileria creatoare de gusturi extraordinare se situează în mijlocul podgoriilor, cu vedere la Charente şi deţine 12 alambicuri de cupru, dar şi pivniţe vechi de adăpostesc peste două mii de butoaie pline cu eaux-de-vie prețioase. Dedicați creării coniacurilor excepționale şi adepţi ai artei franţuzeşti de a trăi viaţa moment cu moment, toţi cei care participă la crearea coniacurilor Deau se inspiră din armonia lux-natură, calitate ce se reflectă în totalitate în eleganţa ce descrie toate licorile din gamă. Recolta are loc atunci când strugurii ating maturitatea optimă, randamentul, datele de recoltare și metodele de cultivare ale strugurilor fiind controlate prin decret oficial. Mustul este apoi vinificat, iar distilarea în alambicuri mici de cupru are loc între lunile noiembrie și martie ale anului următor. Aici intervine expertiza şi flerul distilatorului, care se asigură că fiecare eau-de-vie este pură, aromată și echilibrată, perfectă pentru a da naştere unor coniacuri extraordinare.
1 - 9 din 9 Produse / 1 Pagini









