Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Calvados
Armagnac
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Franciacorta
Lambrusco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN 75cl / 13.5% COD PRODUS: DD037
Învăluit în legende și mister, Castellum Dracula Merlot este inspirat din poveștile de odinioară, șoptite cu mare băgare de seamă celor suficient de curajoşi să le asculte. Ceea ce nu poartă însă niciun mister este însăşi eleganţa şi armonia aromatică a vinului Castellum Dracula Merlot, calităţi datorate atât procesului de fermentație împreună cu pielița strugurilor, cât și maturării în butoaie de stejar românesc timp de 1 an. Rezultatul este o licoare corpolentă și delicioasă, recomandat să fie servită la o temperatură de 17 grade Celsius, alături de preparate din carne de porc, preparate tradiționale românești, brânzeturi maturate sau ciocolată amăruie.
Notele degustării:
Miros: Un buchet olfactiv deosebit, care se deschide cu note de fructe de pădure coapte și continuă cu tonuri florale, nuanţe vegetale şi accente fabuloase de caramel și prune
Gust: Aromele irezistibile debutează cu fructe de pădure, care se topesc apoi în delicioase tonuri de prune și nuanţe caramelizate
Culoare: Purpuriu, cu reflexii violet
Sulfiti
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.







-73x73.jpg)


