Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Calvados
Armagnac
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Franciacorta
Lambrusco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN 150cl / 14% COD PRODUS: PP025
În dialect local, “Olmèra” înseamnă “padurea de ulmi bătrâni” şi descrie locul unde se află via ce adăposteşte strugurii Tocai şi Sauvignon Blanc care dau naştere acestui vin italian splendid. Soiul Tocai, prezent în proporţie de 65%, oferă corp şi structură vinului, în timp ce soiului Sauvignon Blanc, prezent în proporţie de 40%, aduce eleganţă şi rafinament ansamblului aromatic. Vinificarea presupune îndepărtarea de pe ciorchine a strugurilor Sauvignon Blanc, presarea uşoară a boabelor şi fermentarea mustului în cuve de ciment timp de 12 luni, la temperatură controlată, precum şi uscarea strugurilor Tocai pentru a dezvolta mucegaiuri nobile, fermentarea mustului şi rafinarea pe drojdii nobile în baric, pe o perioadă de 12 luni. Urmează cupajarea şi maturarea în cuve din ciment timp de 6 luni şi apoi în sticlă, încă 6 luni. Structura, complexitatea şi echilibrul pe care vinul le dobândeşte permit învechirea sa în sticlă pe o perioadă de până la 15 ani, cu atingerea vârfului calitativ după 7/8 ani în condiţii optime de păstrare la orizontală, în loc răcoros şi întunecos. Indiferent când alegeţi să vă bucuraţi de aromele splendide ale acestui vin, trebuie să ştiţi că De Stefani Olmèra îşi va dezvălui pe deplin potenţialul aromatic la o temperatură de 8-10°C, însoţit de fructe de mare, crustacee sau orez.
Notele degustării:
Miros: Parfum bogat de fructe galbene, bine coapte.
Gust: Elegant, corpolent şi catifelat, dominat de aroma fructelor galbene şi a fructelor exotice.
Culoare: Galben auriu intens.
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.



