Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Calvados
Armagnac
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Franciacorta
Lambrusco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN 75cl / 13% COD PRODUS: JC109
Acest sortiment sofisticat este obţinut dintr-o combinaţie de soiuri roşii culese din vii ce se întind pe dealurile Moraine, în inima regiunii Valpolicella, unde solul este bogat în calcar şi argilă. În compoziţia vinului intră struguri Corvina 30%, Corvinone 30% şi Rondinella 30% şi un procent de 10% reprezentat de struguri Rossignola, Oseleta, Negrara şi Dindarella. Vinul este creat în stil tradiţional folosind metoda Veronese, care presupune deshidratarea parţială a strugurilor. Aceştia sunt depozitaţi aproximativ o lună, timp în care pierd 8-10% din greutatea totală. Deshidratarea favorizează creşterea conţinutului de zahăr şi influenţează culoarea vinului. Complexitatea sortimentului este dată însă şi de învechirea în butoaie din lemn de stejar slavon pe o perioadă de 1-1,5 ani. Vinul se potriveşte foarte bine alături de paste şi brânzeturi.
Notele degustării:
Miros: Note bogate şi elegante de coacăze şi cireşe negre, completate de accente seducătoare de vanilie, tabac şi lemn.
Gust: Un buchet bine structurat şi echilibrat, dominat de arome intense de fructe roşii şi condimente lemnoase.
Culoare: Roşu rubiniu intens.
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.








