
Între soiurile Cabernet Sauvignon (50%), Merlot (30%) și Negru de Drăgășani (20%) există o compatibilitate extraordinară. Acesta este principalul secret din spatele buchetului fascinant etalat de sortimentul Cuvee Grandiflora. Strugurii sunt culeși manual la maturitate optimă și sortați pentru a asigura o compoziție perfect aromatizată. Un procent de 50% din cupaj este maturat în baricuri noi din lemn de stejar pe o perioadă de 16 luni pentru a contura o personalitate seducătoare și o profunzime aparte. Culinar, sortimentul se potrivește cu friptură de vită și ciuperci la grătar. Temperatura ideală de servire este de 18°C.
Notele degustării:
Miros: Buchet puternic fructat, dominat de arome de coacăze negre, ciocolată neagră și violete.
Gust: Bogat și intens, cu taninuri catifelate şi arome dulci de fructe, ciocolată, cafea și condimente.
Culoare: Roșu rubiniu intens.
Alcool | 14.5% |
Categorie | Vin Rosu |
Litraj | 75cl |
Regiune | Dragasani |
Stil | Sec |
Tara de origine | Romania |