Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
Înființată în 2014 de Noriko Kakuda Croll, David Croll și Marcin Miller, trei oameni pasionaţi de industria băuturilor fine şi vizionari în domeniu, Distileria Kyoto şi-a aşezat pe rând pietrele de temelie odată cu decizia fondatorilor de a construi una dintre cele mai inovatoare distilerii din lume. Acum douăzeci de ani, Noriko și David au înființat o companie importatoare de whisky la Tokyo pentru a face cunoştinţă japonezilor pasionaţi de whisky cu single malt-uri îmbuteliate de distilerii scoțiene independente. Aşa l-au cunoscut pe Marcin Miller, care pe atunci lucra la Whisky Magazine şi alături de care au creat o versiune în limba japoneză a revistei. Nu a durat mult până când cei trei au înfiinţat Scotch Malt Whisky Society, Isle of Arran și Springbank, printre altele. Fani declaraţi ai ginului, Noriko, David şi Marcin au decis apoi să pună bazele de acum celebrei Kyoto Distillery, prima distilerie japoneză dedicată exclusiv producţiei de gin. Aici ia naştere KI NO BI Kyoto Dry Gin, lansat în octombrie 2016 şi multiplu premiat de atunci la competiţii internaţionale de prestigiu, unde Kyoto Distillery a câştigat inclusiv IWSC International Gin Producer of the Year. De ce Kyoto şi nu Tokyo, Osaka sau Hokkaido, s-au întrebat mulţi, iar răspunsul nu a întârziat să apară: pentru că prefectura Kyoto oferă apele limpezi din Fushimi, precum şi yuzu, sanshō și ceaiurile legendare ale lui Uji, toate ingrediente cu potenţial de a transforma o băutură normală în una cu totul specială.
1 - 1 din 1 Produse / 1 Pagini

