Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
LICHIOR 70cl / 10% COD PRODUS: PD0098
Realizată din fructul japonez ume, Choya Original Ume Wine este o licoare fabuloasă, produsă după o rețetă tradițională, nativă ţării de origine a fructului. O delicatesă ce merită toată atenția celor pasionați de băuturi speciale, Choya Original Ume Wine se realizează prin scufundarea iniţială a fructelor ume necoapte în zahăr și alcool pentru a oferi specificul buchet aromatic dulce-acrișor. Însă pentru a ajunge la rezultatul final, Choya Original Ume Wine trece prin două procese de fermentație, pentru ca ulterior licoarea să fie lăsată să se așeze pentru a-şi defini pe deplin identitatea aromatică. Savuraţi-o cu gheață, ca aperitiv sau ca ingredient în cocktail-uri, dar şi pentru a da un plus de savoare limonadelor. Choya Original Ume Wine se consumă rece în zilele călduroase sau la temperatura camerei în zilele mai reci.
Notele degustării:
Miros: Buchet îmbietor, exotic, care încântă cu note fructate de prune şi migdale
Gust: Un melanj specific de arome fructate, dulci-acrişoare, complimentate cu tonuri amărui delicate
Finish: Fructat, dulce-acrişor
Culoare: Auriu intens
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.




