Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
LICHIOR 70cl / 17% COD PRODUS: PD0097
O licoare tradițională japoneză ce aduce în fiecare pahar mirajul Orientului Îndepărtat, Choya Royal Honey Umeshu dezvăluie o bază aromatică fructată în degustare, obţinută prin infuzarea fructelor ume în zahăr și alcool. Dar aromele dezvăluite de Choya Royal Honey Umeshu devin şi mai spectaculoase datorită adaosului de miere 100% naturală și a lăptișorului de matcă în compoziţie, ingrediente ce aduc în plus un aport tonic excelent, dar şi nuanţe dulci şi cremoase. Choya Royal Honey Umeshu poate fi savurat sec, ca aperitiv sau ca digestiv, cu gheață sau ca ingredient în cocktail-uri, limonade, sucuri sau ceaiuri verzi. O combinaţie inedită este cea cu şampanie, unde fructele întregi ume scufundate în lichior pot acompania excelent degustarea.
Notele degustării:
Miros: Buchet intens parfumat, care etalează cu generozitate nuanţe fructate de trandafir, gem de prune, şi accente fin condimentate.
Gust: Arome dulci, care duc spre sirop, dezvăluind accente de caramel, prune, fructe uscate şi condimente
Finish: Lung, intens fructat, cu impresii de fructe şi miere
Culoare: Chihlimbar
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.




