Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
Cidrul este o băutură slab alcoolizată ce se obține din suc de mere prin fermentație alcoolică și poate lua diverse forme: acidulat natural, liniștit, fermentat în sticlă, obținut prin metoda Champenoise, carbonatat, uscat, mediu, dulce, acid, tanic, fermentat cu drojdie sălbatică etc. Merele folosite în prepararea acestei băuturi proaspete și savuroase pot fi de consum sau speciale pentru cidru, iar britanicii sunt cei mai mari consumatori de cidru, cu 56% din merele cultivate în Marea Britanie folosite pentru a obține delicioasa băutură. Reglementările spun că cidrul trebuie făcut cu un minim de 35% suc de mere, însă cidrul de înaltă calitate este expresia lichidă a fructului din livadă și are în compoziție 100% suc proaspăt presat, fermentat lent timp de mai multe luni și apoi învechit câteva luni sau chiar ani, cel mai adesea în butoaie de stejar.
1 - 1 din 1 Produse / 1 Pagini

