Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Calvados
Armagnac
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Franciacorta
Lambrusco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN 75cl / 14% COD PRODUS: PP016
“Olmèra”, adică “pădurea de ulmi bătrâni” în dialectul local, descrie locul unde se află via ce adăposteşte strugurii care dau naştere acestui vin fără pereche. Caracterul impresionant etalat de Olmèra se datorează pe de o parte soiului Tocai, prezent în proporţie de 65%, care oferă corp şi structură vinului, pe de altă parte soiului Sauvignon Blanc, 40%, care aduce eleganţă şi rafinament. Domeniul Le Ronche beneficiază de influenţa Mării Adriatice şi a Munţilor Dolomiţi, astfel că solul de aici este un amestec de argilă albă şi minerale, ideal pentru a oferi calităţi aparte strugurilor. Vinificarea începe cu îndepărtarea strugurilor Sauvignon Blanc de pe ciorchine, presarea uşoară a boabelor şi fermentarea la temperatură controlată timp de 12 luni în cuve de ciment. În tot acest timp, Strugurii Tocai sunt uscaţi o luna pentru a dezvolta mucegaiuri nobile, fermentaţi şi rafinaţi pe drojdii nobile 12 luni, în baric. Abia apoi are loc cupajarea şi maturarea timp de 6 luni în cuve din ciment şi 6 luni în sticlă. Păstrat orizontal, în condiţii optime de temperatură şi umiditate, De Stefani Olmèra permite o învechire în sticlă de până la 15 de ani, cu un vârf calitativ atins după 7/8 ani de maturare. Indiferent când alegeţi să îl savuraţi, trebuie să ştiţi că acest vin îşi va dezvălui întru totul potenţialul aromatic la o temperatură de 8-10°C, însoţit de fructe de mare, crustacee sau orez.
Notele degustării:
Miros: Buchet bogat, nuanţat, unde se fac remarcate fructe galbene bine coapte.
Gust: Catifelat, corpolent şi elegant, gustul dezvăluie arome fructate scăldate în accente exotice.
Culoare: Galben auriu intens.
Sulfiti
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.





