Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Calvados
Armagnac
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Franciacorta
Lambrusco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VERMUT & APERITIV 3 ori 10cl / 17% COD PRODUS: HS141
“La dolce vita” fără un aperitivo sau un vermut italian alături e greu de imaginat, mai ales în Torino, acolo unde cele două băuturi au cunoscut faima încă din vremea în care erau consumate mai mult ca licori medicinale. Distilate în Torino şi savurate peste tot în lume, lichiorurile Hotel Starlino readuc mirajul de odinioară în peisajul urban prin trei arome inedite ce abia aşteaptă să fie descoperite în acest Tri-Pack Hotel Starlino Vermouth Aperitivo Variety care include Hotel Starlino Rosé, Hotel Starlino Arancione şi Hotel Starlino Rosso.
Hotel Starlino Rosé este cu siguranţă aperitivul preferat al celor care aleg să vadă viaţa în roz şi să-şi delecteze simţurile cu note de citrice, fructe de pădure şi ierburi. Splendidul aperitiv este creat dintr-o bază de vin rosé din struguri Trebbbiano şi un amestec delicios de grapefruit roz, coajă de portocală, coajă de lămâie, zmeură și căpșuni italiene plus încă alte opt plante şi ierburi, printre care pelin, flori de soc și coriandru. Savurează-l într-un Rosé Spritz, cu apă minerală sau în combinaţie cu tonic.
Hotel Starlino Arancione este considerat aperitivul ideal de savurat cu tonic, apă minerală sau gheață şi îşi conturează aromatica pe o bază de vin alb italian plus fructe, ierburi şi condimente. Cojile de grapefruit, cojile de lămâie, pelinul, coriandrul, socul, cimbrul, angelica şi cuişoarele sunt ingredientele vedetă ce împreună conturează o experienţă a degustării unică, indiferent de combinaţia aleasă.
Hotel Starlino Rosso este vermutul torinez ce animă degustarea cu note dulci-amărui fabuloase, marcate de cireşe uscate, stafide, ierburi, vanilie şi ceai. Vermutul este creat pe o bază de vinuri Trebbiano şi Marsala cu adaos de plante precum rubarbă, cuişoare, vanilie, pelin, coji de portocală, tinctură de cinchona şi ghimbir, fiind apoi învechit în butoaie de bourbon din Kentucky pentru a căpăta o intensitate aromatică deplină. Savurează-l într-un Starlino Negroni cu 1 parte Starlino Rosso, 1 parte bitter, 1 parte Gin, coji de portocală şi cireşe Starlino Maraschino.
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.













