Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
SIROP 70cl COD PRODUS: MON0030
Cumpara de minim 299 99 lei si ai transport GRATUIT
CTPark Bucharest North, str. Vila Ana, nr. 6, cladire BUN2, Afumati, Ilfov
In timpul orelor de program
Bld. Aerogarii, nr. 2-8, Baneasa, Sector 1, Bucuresti
Soseaua Virtutii, nr 56E, Sector 6, Bucuresti
Retur extins in 45 de zile
Produse 100% originale
Ambalaj de transport sigur si reciclabil
Comenzile plasate online nu pot fi ridicate din magazinele fizice
Nu se pot rezerva produse in magazinele fizice
Piersicile sunt savurate pentru bogăţia lor aromatică şi parfumul inconfundabil, ambele calităţi fiind excelent captate de Monin în acest sirop concentrat, creat doar din ingrediente selecţionate, care îşi propune să îmbogăţească exponenţial gustul băuturilor tale preferate. Fiecare zi din an merită un răsfăţ, de aceea adăugarea siropului în limonade răcoritoare, cocktailuri fructate, ceaiuri reci sau smoothie-uri va fi întotdeauna o idee excelentă.
Notele degustării:
Miros: Parfum bogat de piersici albe zemoase, bine coapte.
Gust: Dulce şi parfumat, dominat de aroma intensă de piersică proaspăt culeasă.
Culoare: Portocaliu aprins.
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.


