Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Calvados
Armagnac
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Franciacorta
Lambrusco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN 150cl / 12.5% COD PRODUS: FR051
Un rose fără pereche, Pasqua 11 Minutes nu trebuie să lipsească din ritualul serilor calde de vară. Vinul împleteşte suav calităţi ale soiurilor locale cu trăsăturile excepţionale ale soiurilor internaţionale şi aduce împreună struguri Corvina, Trebbiano di Lugana, Syrah şi Carmenère. Strugurii Corvina imprimă nuanţe florale şi aciditate vinului, strugurii Trebbiano conferă eleganţă, dar şi lungime în postgust, strugurii Syrah împrumută note de fructe şi condimente vinului, iar strugurii Carménère îi susţin structura. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, pentru că detaliile sunt cele care mereu fac diferenţa. Pasqua 11 Minutes răsfaţă aşadar simţurile iubitorilor de rose cu arome splendide şi un caracter inconfundabil, calităţi pe care vă invităm să le descoperiţi savurând vinul la o temperatură ideală de 10-12 grade Celsius.
Notele degustării:
Miros: Note proaspete, vibrante, care descriu parfum de frăguţe, zmeură şi grapefruit roz.
Gust: Arome fine de fructe şi flori, unde fructele roşii de pădure au prim-planul.
Culoare: Roz pal.
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.














