Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Calvados
Armagnac
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Franciacorta
Lambrusco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN 75cl / 14% COD PRODUS: CH0017
Chateau Valvis Cabernet Sauvignon este unul dintre cele mai iubite vinuri roşii româneşti, personalitatea sa fiind definită de structură, robusteţe, eleganţă şi nobleţe. Terroir-ul de la Sâmbureşti creează condiţii perfecte pentru ca soiul să dezvolte calităţi deosebite, astfel că vinul obţinut din struguri culeşi manual şi vinificaţi întocmai cât să capteze cele mai fine dintre arome devine unul burghez, menit să satisfacă aşteptările publicului pretenţios. Chateau Valvis Cabernet Sauvignon îşi definitivează personalitatea în urma învechirii în butoaie de stejar pe o perioadă de 1-2 ani, timp în care obţine aromă, structură şi complexitate, calităţi complimentate excelent de preparate din vânat, cu sos consistent. Savuraţi vinul la o temperatură recomandată de 18 – 20 grade Celsius, în momente de răsfăţ.
Notele degustării:
Miros: Buchet intens parfumat, care descrie gem de prune, fructe negre de pădure şi adieri de fum.
Gust: Arome pline de fructe negre, în special afine şi prune uscate, completate cu accente de ciocolată, smochine şi tutun.
Culoare: Roşu intens.
Sulfiti
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.














