Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN 75cl / 14% COD PRODUS: LC0167
Expresie exclusivă a soiului Sangiovese, Vallepicciola Chianti Classico impresionează cu o concentraţie suculentă de fructe negre în degustare. Vinul profund aromat îşi defineşte caracterul splendid printr-o fermentație alcoolică în cuve mici de inox şi macerare în inox, procese urmate de o fermentație malolactică în baricuri franțuzești şi de o maturare de 12 luni în butoaie mari de stejar. Vinul mai stă şi în sticlă o perioadă de 3-5 luni, până când îşi face curaj să cucerească simţurile iubitorilor de Chianti Classico cu aromele splendide ale unui terroir unic şi cu eleganţa specifică ce defineşte Vallepicciola. O temperatură de 18-20 grade Celsius se dovedeşte ideală pentru degustarea acestui vin, perfect de asociat culinar cu fripturi înăbușite, paste cu sos roșu sau brânzeturi maturate.
Notele degustării:
Miros: Buchet amplu, care dezvăluie fructe negre, vanilie şi note suculente de cireşe bine coapte.
Gust: Arome concentrate, predominant fructate, unde regăsim fructe negre şi pământ ud, precum şi tanini catifelaţi, destul de prezenţi.
Culoare: Roșu rubiniu deschis.
Sulfiti
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.



