Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN 75cl / 14.5% COD PRODUS: LC0168
Definit de o pledoarie aromatică a fructelor negre aşezată pe straturi, Vallepicciola Chianti Classico Riserva ne arată putere, profunzime şi bogăţie în gust şi devine astfel un toscan ce cu siguranţă îşi va găsi locul în preferinţele amatorilor de Chianti Classico. Pentru acest vin ce dezvăluie 100% savoarea soiului Sangiovese, se alege fermentație alcoolică și macerare în cuve mici de inox, o fermentație malolactică în baricuri franțuzești şi o maturare de 18-20 luni în baricuri și butoaie mari de stejar, urmată de o învechire de 6 luni în sticlă, totul pentru ca la final, aromele să strălucească pur şi simplu în pahar. O temperatură optimă de 18-20 grade Celsius va deschide cu siguranţă toate aromele ce se ascund în acest vin senzaţional, care se potriveşte foarte bine culinar cu fripturi şi brânzeturi maturate.
Notele degustării:
Miros: Parfum proaspăt, care concentrează accente de mure, cireşe, zmeură şi vanilie.
Gust: Fructat şi mătăsos, atins de eleganţa aromatică a condimentelor, tutunului şi nucilor prăjite.
Culoare: Roșu-rubiniu intens, cu tonuri purpurii.
Sulfiti
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.



