Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Calvados
Armagnac
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Franciacorta
Lambrusco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN 75cl / 13.5% COD PRODUS: LA135
Chateau L'Eglise - Clinet Petite Eglise Pomerol este un vin fermecător, care nu se dezminte de la regula de aur a domeniului, aceea de a da naştere unor vinuri complexe, intens parfumate, care îmbătrânesc frumos. Creat exclusiv din struguri Merlot şi maturat timp de 12 luni în butoaie de stejar, dintre care 50% noi, acest vin ce adună 95 de puncte James Suckling captivează cu arome floral-fructate, tanini foarte fini şi final catifelat, care aduce în prim plan adierea tandră a ierburilor de Provence. Chateau L'Eglise - Clinet Petite Eglise Pomerol se savurează la o temperatură ideală de 16-18 grade Celsius, însoţit de brânzeturi sau preparate din vânat şi astfel degustarea sa devine o experienţă fabuloasă în sine, demnă de repetat din nou şi din nou.
Notele degustării:
Miros: Note intense, floral-fructate, unde descoperim mure, zmeură, condimente şi parfum fin de violete.
Gust: Arome proaspete, uşor onctuoase, care exprimă cireşe, lavandă, lemn dulce şi violete, cu accente de pământ ud şi ierburi spre final.
Culoare: Roșu-purpuriu închis.
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.


