Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Calvados
Armagnac
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Franciacorta
Lambrusco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN 75cl / 15% COD PRODUS: LA170
Un Amarone ce poate câştiga oricând premiul de excelenţă pentru calităţile sale aromatice extraordinare, Tommaso Bussola Valpolicella Classico Superiore împleteşte într-o manieră aproape artistică nuanţele varietale ale strugurilor Corvina, Corvinone şi Rondinella, culeşi din vii selecţionate. Pentru a-şi defini identitatea, vinul este refermentat timp de şapte zile pe pielițele de la Amarone şi maturat pe o perioadă de 18 luni în butoaie mari de stejar aflate la a doua folosire, cu o învechire suplimentară de 6 luni în sticlă. La final, vinul exprimă arome concentrate, tanini puternici, corpolenţă şi un postgust lung, cu nuanţe amărui splendide. Descoperă toate aceste calităţi şi, de ce nu, altele noi, savurând Tommaso Bussola Valpolicella Classico Superiore la o temperatură ideală de 16-18 grade Celsius, cu preparate din carne roşie sau vânat, dar şi cu brânzeturi tari, maturate.
Notele degustării:
Miros: Note intense de cireşe zemoase, lemn verde, lemn dulce, pin, anason şi lut.
Gust: Arome generoase de fructe roşii şi lemn, cu tanini picanţi şi subtonuri de fum, care ating un amărui fabulos spre final.
Culoare: Roșu închis, cu tonuri granat.
Sulfiti
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.



