Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN 75cl / 14.5% COD PRODUS: CB1015
Basilescu Eclipse Cupaj Roșu este o expresie reprezentativă a vinurilor luxuriante, un vin roșu sec ce are în compoziția sa nu mai puțin de 3 soiuri: Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră și Merlot. Acest cupaj trece printr-un proces de fermentație mai îndelungat și o perioadă de maturare de 3-4 luni, ceea ce îi potențează caracterul și aroma, iar rezultatul este unul cu adevărat ispititor. Basilescu Eclipse Cupaj Roșu are un profil aromatic fructat, cu note dulci și tonuri spicy, care se traduce într-un gust cu totul exploziv. Ideal de servit la o temperatură de 8-10 grade, Basilescu Eclipse Cupaj Roșu este recomandat să fie aerat câteva minute înainte de a fi savurat împreună cu preparate din carne roșie, brânzeturi, vânat sau deserturi cu ciocolată.
Notele degustării:
Miros: Tonuri de ciocolată, fructe de pădure, prune uscate și cacao împrumutate de Feteasca Neagră, care se împletesc cu note vegetale și minerale date de Cabernet Sauvignon, dar şi cu accente de cuișoare, piper negru și tabac, specifice soiului Merlot.
Gust: Aroma este puternic fructată, dezvăluind tonuri de coacăze negre, mure, cafea și accente de vanilie
Culoare: Rubiniu
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.



