VIN 75cl / 14% COD PRODUS: LA046
Cumpara de minim 299 99 lei si ai transport GRATUIT
CTPark Bucharest North, str. Vila Ana, nr. 6, cladire BUN2, Afumati, Ilfov
In timpul orelor de program
Bld. Aerogarii, nr. 2-8, Baneasa, Sector 1, Bucuresti
Soseaua Virtutii, nr 56E, Sector 6, Bucuresti
Retur extins in 45 de zile
Produse 100% originale
Ambalaj de transport sigur si reciclabil
Comenzile plasate online nu pot fi ridicate din magazinele fizice
Nu se pot rezerva produse in magazinele fizice
Ai
la comenzi sub 500 lei și la comenzi peste 500 lei folosind cuponul de mai jos.Preț după aplicarea cuponului
Terroir-ul din Monti Garbi este foarte generos cu soiurile roşii, aşadar şi cu vinurile roşii care îşi trag nuanţa şi aromele splendide din struguri bine copţi, culeşi după ce au concentrat în ei zaharuri şi note intense. Vii vechi de douăzeci de ani sunt selectate pentru a culege soiuri precum Corvina şi Corvinone, reprezentând 70% din compoziţia vinului, Rondinella 20%, Croatina şi Oseleta 10%. Procesele de vinificaţie îşi propun să extragă elixirul cel mai preţios al strugurilor şi să le păstreze cât mai bine aromele varietale, iar învechirea şlefuieşte caracterul vinului, oferindu-i complexitate. Doisprezece luni petrece acest vin la maturat, în butoaie de 500 de litri, dintre care 30% sunt noi şi 70% folosite anterior. Aromele intens fructate recomandă savurarea vinului cu brânzeturi tari, semimature, sau cu paste cu sos roşu şi carne, acum sau după un maxim de păstrare în sticlă de 10 ani. Temperatura ideală de servire pentru Tenuta Sant'Antonio Monti Garbi Valpolicella Superiore Ripasso este de 14 °C - 16 °C.
Notele degustării:
Miros: Buchet intens parfumat, care aduce în prim plan accente de cireşe şi fructe de pădure roşii.
Gust: Arome fine şi catifelate, care descriu o explozie de arome fructate, cu accent pe fructe roşii. Taninurile devin mai pronunţate cu cât de apropiem de finalul degustării, conturând un postgust uşor condimentat.
Culoare: Roşu rubiniu.
Sulfiti
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.