Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
Vinul în nuanţe de roz nu este un simplu stil de vin, ci şi reprezentantul unei anumite stări de spirit şi se obţine de obicei prin metoda macerării, adică prin păstrarea sa de scurtă durată în contact cu cojile strugurilor roşii. Cât de pigmentat este un vin rose ţine de durata acestui contact şi orice soi roşu poate fi folosit pentru a face vin rose, cu toate că unii struguri sunt preferați pentru acest tip de vin. Aromele cele mai des întâlnite la un rose sunt fructele roșii, florile, citricele, notele verzi și pepenele galben, însă pentru fiecare vin în parte, buchetul este definit de soi, terroir şi metodele de vinificare alese. Pe lângă metoda macerării, vinurile rose pot fi obţinute şi prin metoda Saignée sau prin metoda amestecării vinului alb cu o mică cantitate de vin roşu, aceste două ultime metode fiind însă foarte rar folosite de producători.






