Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
Din vie până în pahar, călătoria pe care o fac strugurii transformaţi în vin rosu este una fantastică. În primul rând, vinificaţia în roșu diferă de vinificația în alb pentru că mustul fermentează în prezenţa cojilor de strugure pentru a prelua pigmentul acestora. În al doilea rând, strugurii roşii se culeg întotdeauna la maturitate optimă, când au cantitatea perfectă de aromă şi nu în ultimul rând, vinurile roșii se maturează într-o varietate recipiente, de la butoaie de lemn, la vase de beton, sticlă, lut și până la oțel inoxidabil, fiecare influenţând diferit caracterul vinului pe măsură ce acesta îmbătrânește. Lemnul de stejar dăruieşte vinului nuanţe de vanilie, recipientele din beton îi îmblânzesc aciditatea şi aşa mai departe. În orice variantă, timpul joacă însă un rol foarte important fiindcă cu cât un vin stă mai mult la maturat, cu atât se “împlineşte“ mai mult, devenind mai complex şi mai interesant în degustare.


