Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
CONIAC 70cl / 41.4% COD PRODUS: FR0095
Retrăiește vara anului 1995 din nou, cu toate miresmele și amintirile ei, într-un pahar de coniac profund marcat de splendoarea vacanței estivale și de parfumul strugurilor cărnoși, culeși la final de septembrie. Frapin Millesime 1995 25 Ani este un vintage care seduce vizual, olfactiv și gustativ, fiecare picătură a sa fiind cuprinsă de eleganță și profunzime, arome fructate deosebit de savuroase, vanilie cremoasă și condimente fine. Farmecul coniacului e șlefuit însă și de învechirea prelungă într-o pivniță umedă („Chai Millésimes”), unde aproximativ 2% din lichid se evaporă și lasă în urmă satisfacție lichidă pură, în forma unui coniac vintage premiat, emblematic în degustare și imposibil de dat uitării, cu final prelung ce vine să încununeze întreaga experiență.
Notele degustării:
Miros: Buchet elegant, definit de arome proaspete de mandarină, piersică uscată, condimente și accente de turtă dulce.
Gust: Arome ample de fructe de livadă, vanilie și condimente delicate, unde nucșoara îmbracă splendid accentele de caise deshidratate.
Finish: Prelung, cu accente de rancio specific coniacurilor vintage.
Culoare: Ambră, cu sclipiri oranj.
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.















