Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
Cum italienii au sambuca, orientul mijlociu are arak, turcii au raki și francezii pastis, grecii au ouzo, băutura alcoolică locală infuzată cu anason, care se consumă rece, simplă sau alături de un platou cu aperitive. Prima distilerie de ouzo datează din anul 1856 şi este încă în funcţiune azi, însă băutura are origini ce datează din secolul 14, pe când era înrudită cu tsipouro, un fel de brandy grecesc. Ouzo a urmat același proces de producție în alambicuri de cupru încă de la începuturi, 96% din alcool fiind întâi distilat din struguri fermentați sau cereale şi infuzat apoi cu anason stelat, fenicul, cardamon, coriandru, cuișoare şi scorțișoară. Începând cu anul 2006, licoarea nu mai poate fi produsă sub denumirea de ouzo decât pe teritoriul Greciei şi, cu totul deosebită de alte băuturi tradiţionale, ouzo se bea cu adaos de apă, ritual ce transformă licoarea transparentă în una alb-lăptoasă.
1 - 1 din 1 Produse / 1 Pagini

-240x240.jpg)