VIN 75cl / 15% COD PRODUS: LA114
Cumpara de minim 299 99 lei si ai transport GRATUIT
CTPark Bucharest North, str. Vila Ana, nr. 6, cladire BUN2, Afumati, Ilfov
In timpul orelor de program
Bld. Aerogarii nr. 2-8, Baneasa, Sector 1, Bucuresti
Retur extins in 45 de zile
Produse 100% originale
Ambalaj de transport sigur si reciclabil
Ai 20% EXTRA-REDUCERE folosind cuponul de mai jos.
Codul a fost copiat!
Preț după aplicarea cuponului
2.592 96 lei
Economisești 648 24 lei
Château Angélus este unul dintre producătorii de top din Saint-Emilion, tradiţia sa datând din 1921, atunci când Contele Maurice de Boüard a cumpărat domeniul. Astăzi, aici se produce unul dintre cele mai renumite vinuri roșii din întreaga lume: Château Angélus Saint-Emilion - 1er Grand Cru Classé. Soiurile Merlot 65% şi Cabernet Franc 35% oferă un adevărat recital aromatic în pahar, unde strugurii culeşi manual din vițe vechi de 60-80 ani dau tot ce au mai bun, iar maturarea de 18-22 de luni în baricuri noi (90%) şi în butoaie mari, noi (10%), şlefuieşte final gustul legendar al acestui vin franţuzesc de renume mondial, câştigător a 99-100 Puncte James Suckling şi 97-100 Puncte Parker. Vinul este unul concentrat, parfumat şi vibrant, graţie expunerii mici la oxigen, paleta sa aromatică dezvăluind cu generozitate fructe roşii, ciocolată şi taninuri satinate. Pairing-ul culinar al vinului include preparate din carne roșie sau rață, mâncăruri cu specific asiatic, paste cu ciuperci şi brânzeturi maturate, iar o temperatură ideală de 15-18 grade Celsius deschide complet nuanţele aromatice în degustare.
Notele degustării:
Miros: Buchet aristocratic, care dezvăluie parfum de vişine, zmeură, trandafiri şi cireşe înmuiate-n ciocolată, echilibrate cu accente de ceai negru, scorţişoară şi tonuri de măsline.
Gust: Arome elegante, pure, care descriu fructe roşii şi negre învăluite în tonuri pământii, alune şi condimente.
Postgust: Foarte lung, splendid, uşor piperat.
Culoare: Roșu-granat intens, cu tonuri purpurii.
Sulfiti
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.