Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN 75cl / 14.5% COD PRODUS: LA122
Expresia anului 2016 este un clasic absolut, o declaraţie de dragoste făcută terroir-ului de pe Valea Ronului şi o invitaţie de a ne lua câteva clipe să savurăm viaţa, în stil pur franţuzesc. Vinul primeşte 99 de puncte James Suckling, 97 de puncte Wine Spectator, 97 de puncte Parker şi 96 de puncte Decanter, apreciat fiind pentru complexitate, intensitate aromatică, echilibru şi sfârșit extraordinar de lung, printre altele. Château de Beaucastel se numără printre cei mai cunoscuți producători din zona Ronului, domeniul practicând o viticultură biodinamică, fără pesticide și fără îngrășăminte chimice. Pentru a obţine acest vin splendid, producătorii împletesc calităţile a 13 soiuri, recoltate separat şi fermentate în funcţie de specificul lor, astfel: strugurii reductivi Mourvèdre şi Syrah sunt fermentați în butoaie de lemn, iar cei oxidativi, mai exact Grenache, Vaccarèse, Terret Noir, Muscardin, Clairette, Picpoul, Picardan, Bourboulenc, Roussanne, Counoise şi Cinsault în tancuri din beton smălţuit. Asamblajul este realizat după fermentația malolactică, continuând cu maturarea în budane de stejar pe o perioadă de 12 luni. Astfel, Château de Beaucastel Châteauneuf-du-Pape Rouge 2016 devine un vin cărnos, cu tanini mătăsoși, care se savurează cu preparate din carne roșie sau vânat, trufe şi brânzeturi, la o temperatură ideală de 15 grade Celsius.
Notele degustării:
Miros: Buchet fructat-floral opulent, unde descoperim fructe roşii şi negre, condimente, violete şi ciocolată.
Gust: Arome centrale concentrate, care descriu coacăze, zmeură și cireşe, complimentate cu accente de lemn dulce, flori, piatră şi ierburi aromate.
Culoare: Roşu rubiniu intens.
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.














-73x73.jpg)

