Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN 75cl / 13% COD PRODUS: LC0175
Chintesență a soiului Chenin Blanc cultivat pe șist negru, Domaine Belargus Anjou Noir este un asamblaj ce aduce împreună struguri organici culeşi din toate viile domeniului, făcând practic un rezumat olfactiv şi gustativ al terroir-urilor de care dispune domeniul. De fapt, Domaine Belargus se dedică exclusiv soiului Chenin Blanc, a cărui versatilitate doreşte să o exprime prin stiluri variate de vinificare. Domaine Belargus Anjou Noir este maturat cel puţin un an în tancuri și în butoaie, proces ce sigilează calităţi aparte în gust şi-i dăruieşte vinului o complexitate frumoasă, foarte bine apreciată la o temperatură optimă de consum cuprinsă între 10 şi 12 grade Celsius. O asociere culinară cu fructe de mare, preparate asiatice, paste cu sos de smântână, brânzeturi moi sau peşte gras se va dovedi pură splendoare în degustarea animată în principal de fructe cu miez galben.
Notele degustării:
Miros: Nuanţe calde de fructe galbene şi albe, complimentate cu accente fine şi răcoroase de şist.
Gust: Delicat, fin şi uşor salin, gustul se conturează mai ales în jurul fructelor suculente cu miez alb şi galben.
Culoare: Galben intens.
Sulfiti
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.



