Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN 75cl / 16% COD PRODUS: MS0091
Prin fiecare vin creat, Masi evidenţiază din plin stilul tradiţional veneţian şi personalitatea unică a terroir-ului pe care vinul îl reprezintă. Campolongo di Torbe se situează la o altitudine de 365 de metri deasupra nivelului mării, în comuna Negrar din Valpolicella, acolo unde anul 2011 a alintat strugurii cu mult soare şi cu o briză răcoroasă, iar solul vulcanic le-a oferit, ca de obicei, tanini moi şi arome minerale aparte. Pentru această ediţie, strugurii Corvina, Rondinella şi Molinara au fost recoltaţi din vii Amarone Cru extraordinare, cu expunere sud-vestică, anterior momentului în care sunt culeşi de obicei, apoi uscaţi prin tehnica Appassimento pentru a concentra în ei arome cât mai intense. Masi Boscaini Campolongo Di Torbe Amarone Della Valpolicella Classico 2011 petrece în total trei ani în butoaie de stejar slavon de 600l pentru a-şi defini pe deplin identitatea remarcabilă, complexitatea şi textura voluptoasă, marcată de arome profund texturate, fiind pregătit să ofere o experienţă impresionantă odată ce este turnat în pahar. Degustarea sa va evidenţia din plin calităţile remarcabile ale unui Amarone tânăr, ce poate fi savurat după masă sau asociat cu preparate intens aromate ce conţin gorgonzola, parmezan, carne roşie sau vânat, la o temperatură optimă de servire de 18 grade Celsius.
Notele degustării:
Miros: Note ample de mure, cireşe şi cacao, complimentate cu accente de condimente şi piele nouă.
Gust: Elegant şi impunător, gustul livrează arome generoase de cireşe, prune albastre, stafide, cuişoare, tabac şi lemn dulce, dublate de o aciditate ce devine mai pronunţată spre postgust.
Culoare: Roşu rubiniu opac.
Sulfiti
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.










-64x64.jpg)




