Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
Vinul spumant numărul unu al Italiei își are originile în zona de Nord-Est a peninsulei, cel mai cunoscut Prosecco fiind cel ce provine din subregiunea deluroasă Valdobbiadene. Italienii adoră să savureze Prosecco în asocieri culinare cu antipasti, mezeluri sau migdale, în timp ce restul lumii combină spumantul cu mâncăruri asiatice picante, cu toții agreând însă că un Prosecco se degustă cel mai bine rece, din pahare cu picior, tip lalea. În general, acest tip de spumant se încadrează într-unul dintre cele 3 niveluri de dulceață: Brut (0–12 g/L de zahăr rezidual) Extra Dry (12–17 g/L de zahăr rezidual) și Dry (17–32 g/L de zahăr rezidual) însă există și un Prosecco cu dozaj Extra Brut și 3 g/L zahăr rezidual, catalogat Prosecco Asolo DOCG. Strugurii folosiți de producători pentru a crea un Prosecco delicios după altul poartă denumirea de Glera, însă puțini sunt cei ce știu că acest soi nu este singurul soi de struguri permis în compoziția spumantului! Reglementările permit amestecarea cu până la 15% alte soiuri indigene regiunii, cum ar fi Bianchetta, Verdiso sau Perera.






















-240x240.jpg)




