Spirits
Whisky, Coniac, Vodka, Gin, Rom, Tequila, Lichior, Brandy, Vermut etc.
Whisky
Vodka
Tequila
Lichior
Sampanie & Vin Spumant
Sampanie, Vin Spumant, Prosecco, Franciacorta, Cava, Lambrusco etc.
Sampanie
Cava
Vin Spumant
Prosecco
Vin
Vin Rosu, Vin Alb, Vin Rose
Vin Alb
Vin Rose
Vezi toate Vinurile
Cosuri Cadou
Oferă în dar un cadou original, plin cu delicatese și-un ambalaj special!
Altele
Bere, Ready to Drink, Apa, Apa Tonica, Sirop, Topping, Pahare
Produse Noi
Descoperă băuturile recent adăugate în oferta FineStore
Pachete
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Idei Cadouri
Faci cea mai potrivită alegere.
Ultimele Bucati
Grabeste-te, prinde produsul favorit la un pret bun.
Magazin Baneasa
Vezi turul virtual. Te asteptam pe Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti
VIN SPUMANT 75cl / 13% COD PRODUS: MVGB616
Expuși către soare în apropierea Lacului Garda, strugurii Chardonnay se coc perfect în podgorii așezate pe sol de origine glaciară și capătă nuanțe extraordinare în gust, vinificați fiind astfel încât să ofere maximă savoare în degustare. Costaripa Mattia Vezzola Grande Annata Metodo Classico 2016 Brut poartă amprenta unui an caracterizat de o primăvară însorită, cu diferență mare de temperatură între zi și noapte, ploi abundente la început de vară și o recoltă târzie a strugurilor Chardonnay. Strugurii sunt culeși când sunt perfect copți și foarte bine echilibrați în zaharuri și aciditate, iar recoltarea se face manual, dimineața devreme, pentru a păstra boabele întregi și pielițele crocante. Pentru acest spumant Brut se alege Metoda Clasică, cu 50% din must fermentat în butoaie mici de stejar alb timp de aproximativ 8 luni și o fermentație secundară în sticlă. La final, spumantul dăruiește un perlaj extra fin în degustare, dar și arome splendide de miere, flori și citrice, iar o temperatură optimă de 4-6 grade îi dezvăluie pe deplin caracterul impresionant. Costaripa Mattia Vezzola Grande Annata Metodo Classico 2016 Brut se savurează cel mai bine cu preparate din pește sau fructe de mare, în special cu tartar de peste, stridii, caviar sau crustacee.
Notele degustării:
Miros: Arome ample de fructe coapte, citrice și miere, complimentate cu parfumul fin și delicat al florilor albe.
Gust: Amplu, complex și intens, cu o prospețime aparte și nuanțe citrice și florale extraordinare.
Culoare: Galben sclipitor, cu tonuri verzui.
Sulfiti
Te rugăm să verifici întotdeauna eticheta înainte de a consuma un produs, pentru a preveni eventuale sensibilități sau intoleranțe.





-64x64.jpg)




-73x73.jpg)


-73x73.jpg)



